|
Automobilklub Centrum
Dla ludzi zakochanych w sporcie samochodowym
|
|
Klasyfikacja Formuły 1 |
| Autor |
Wiadomość |
Luzak Ziom
Bywalec forum

|
Wysłany: 2008-11-11, 18:56 Klasyfikacja Formuły 1
|
|
|
Klasyfikacja kierowców Formuły 1
M Kierowca Kraj Team Pkt
1 Hamilton W.Brytania McLaren 98
2 Massa Brazylia Ferrari 97
3 Raikkonen Finlandia Ferrari 75
4 Kubica Polska BMW 75
5 Alonso Hiszpania Renault 61
6 Heidfeld Niemcy BMW 60
7 Kovalainen Finlandia McLaren 53
8 Vettel Niemcy Toro Rosso 35
9 Trulli Włochy Toyota 31
10 Glock Niemcy Toyota 25
11 Webber Australia Red Bull 21
12 Piquet Brazylia Renault 19
13 Rosberg Niemcy Williams 17
14 Barrichello Brazylia Honda 11
15 Nakajima Japonia Williams 9
16 Coulthard W.Brytania Red Bull 8
17 Bourdais Francja Toro Rosso 4
18 Button W.Brytania Honda 3 |
|
|
|
 |
Pele
Klubowicze Maruda

|
Wysłany: 2008-11-12, 00:10
|
|
|
Nie musisz nam o szwabskim debiliźmie bądź jak kto woli nacjonaliźmie przypominać
[ Dodano: 2008-11-12, 00:16 ]
każdemu wystarczy chyba, że Kubica jest przez ceniony przez obiektywne źródła i poważnie typowany na przyszłego mistrza świata
do tego mówi się wszem i wobec o paradoksalnej bądź fartownej, czy nawet nieprzypadkowej skuteczności fiamiltona |
_________________ Jeszcze powrócę :D |
|
|
|
 |
Mika
Zainteresowany

|
Wysłany: 2008-11-12, 01:00
|
|
|
tak, narzekajmy, zwalmy wszystko na innych,
wg mnie Robert robi dobra robote, a w Polsce mamy teraz Kubico-manie, wiec wszyscy sa zli a on jeden najlepszy
gdzie byli Ci kibice gdy zaczynal
... pewnie tam gdzie sa teraz Ci co tak bardzo kibicowali Malyszowi (gdy byl najlepszy) a jak juz nie skacze to nikt o nim nie mowi
uwielbiam takie podejscie naszych "rodakow" ... |
_________________ www.kronika.waw.pl |
|
|
|
 |
Pele
Klubowicze Maruda

|
Wysłany: 2008-11-12, 07:24
|
|
|
ja cały czas wiernie kibicuję Kubicy,
sezon pozostawił po sobie dobre wspomnienia prócz jednego właśnie szczegółu, tej klasyfikacji :D
i tu nie chodzi o to ze "rodakowi nie wyszło", bo przeciwnie zawsze jest 99% możliwości z jego strony, nie raz w podsumowaniach było, że to kierowca który przede wszystkim popełnia najmniej błędów ze wszystkich.
Krew mnie tylko zalewa jak myślę o polityce sąsiadów, którzy przypięli Robertowi "łańcuch" by swój nie był za daleko w powyższej tabeli.
[ Dodano: 2008-11-12, 07:24 ]
ja cały czas wiernie kibicuję Kubicy,
sezon pozostawił po sobie dobre wspomnienia prócz jednego właśnie szczegółu, tej klasyfikacji :D
i tu nie chodzi o to ze "rodakowi nie wyszło", bo przeciwnie zawsze jest 99% możliwości z jego strony, nie raz w podsumowaniach było, że to kierowca który przede wszystkim popełnia najmniej błędów ze wszystkich.
Krew mnie tylko zalewa jak myślę o polityce sąsiadów, którzy przypięli Robertowi "łańcuch" by swój nie był za daleko w powyższej tabeli. |
_________________ Jeszcze powrócę :D |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|