|
Przed nami III Memoriał Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza |
| Autor |
Wiadomość |
Luzak Ziom
Bywalec forum

|
Wysłany: 2009-01-26, 21:36 Przed nami III Memoriał Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza
|
|
|
22 lutego odbędzie się trzecia edycja Super OS'u zwanego Memoriałem Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza. Zawody te organizowane przez Automobilklub Krakowski we współpracy z Stowarzyszeniem Miłośników Sportu Samochodowego w Wieliczce zagościły już na stałe w kalendarzu imprez rajdowych.
Tegoroczna edycja Memoriału rozpocznie się o godzinie 10:00 w niedzielę 22 lutego. Załogi biorące udział w Memoriale przejadą kolumną dwa okrążenia w celu zapoznania się z trasą odcinka. Według harmonogramu pół godziny później wystartują właściwe zawody. Kolejne załogi będą wyruszać na trasę 2,3-kilometrowego odcinka w kolejności odwrotnej do listy zgłoszonych, w odstępach dwuminutowych. Linia startu usytuowana będzie na ul.Daniłowicza, tuż za wyjazdem z Kopalni Soli. Meta przewidziana jest na ulicy Jana Matejki nieopodal skrzyżowania z ulicą Edwarda Dembowskiego.
Oficjalny patronat nad zawodami sprawują Burmistrz Miasta i Gminy Wieliczka, Starosta Powiatu Wielickiego oraz Dyrektor Kopalni Soli w Wieliczce. Patronat honorowy nad imprezą objęła Beata Bublewicz (córka Mariana), Agnieszka Kulig (żona Janusza) i Jan Kulig (ojciec Janusza). |
|
|
|
 |
Bero
ZSS last stage ninja

|
Wysłany: 2009-01-26, 21:56
|
|
|
| niedopuszczeni zawodnicy z licencja r2. i to nawet na prawym fotelu. po prostu dowcip |
_________________ www.bwyszkowski.pl
nindża nie może być mientka |
|
|
|
 |
grzesio.78
Odwiedzający grzesio.78
|
Wysłany: 2009-01-26, 22:56
|
|
|
poprostu towarzystwo wzajemnej adoracji ...ciekawe czy znowu wiekszosc bedzie ciela sie na sekundy o dzbanek czy jednak choc czesc zrobi to co Kajto na Karowej |
|
|
|
 |
Luzak Ziom
Bywalec forum

|
Wysłany: 2009-01-27, 07:56
|
|
|
| Bero napisał/a: | | niedopuszczeni zawodnicy z licencja r2 |
no widzisz, ty masz problem z licencją a ja ze sponsorem i autem |
|
|
|
 |
Bero
ZSS last stage ninja

|
Wysłany: 2009-01-27, 10:49
|
|
|
| i tak bym tam nie jechal, chodzi mi o sam fakt. |
_________________ www.bwyszkowski.pl
nindża nie może być mientka |
|
|
|
 |
Burry
Odwiedzający

|
Wysłany: 2009-01-27, 23:16
|
|
|
Dziwne, moim zdaniem dlaczego nie pościć parę załóg z amatorów, tym bardziej z R2.
Przecież wielu z nich pomyka własnie ścierami alla Bubel, czy Mazdami
Szkoda!!! |
|
|
|
 |
kalasznikow [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-29, 19:11
|
|
|
o czym wy gadacie przecież to impreza komercyjna czy wy myślicie że ktoś dba o to że jest kilku zapaleńców którzy szanują i cenią mistrzów ... nie kasiora i tylko kasiora rzygać się chce
[ Dodano: 2009-01-29, 19:21 ]
a i jeszcze jedno krakusy nie mają forum albo ich nie stać albo nie ma mundrych albo koło fiuta mają tych co by ich zapytali ..
[ Dodano: 2009-04-11, 08:05 ]
wywal to Sebo mój ty dobroczyńco.... |
|
|
|
 |
|
|